Videofonie en Camerabewaking

Videofoon / Parlofoon
Wij zijn officieel verdeler van Fasttel.

Fasttel ontwikkelt, fabriceert en commercialiseert reeds 30 jaar aanmeldsystemen die steeds geïntegreerd worden in de bestaande telefooninstallatie.

Waarom nog gebruik maken van aparte binnenposten terwijl iedereen toch telefoontoestellen of GSM's bezit? Fasttel is door de jaren heen dan ook een begrip geworden voor mensen die geen parlofoon wensen maar wel een echte deurtelefoon. Eén principe is dus steeds heilig: u beantwoordt uw bezoeker steeds met uw bestaande vaste en/of draadloze telefoons en indien gewenst ook met uw GSM.

Camerabewaking

Bewakingscamera's zijn niet alleen voor bedrijven. Ook de particuliere gebruiker kan met camerabewaking zijn eigendom beveiligen.

Beveiligingscamera's worden niet alleen gebruikt om online de beelden te bekijken, maar kunnen ook zodanig ingesteld worden dat in geval van bepaalde bewegingen in bepaalde omgevingen de beelden bewaard worden en er mails worden gestuurd naar de eigenaar.

De beelden kunnen ook ogenblikkelijk getransfereerd worden naar een andere locatie. Videobewaking heeft ook zijn preventief nu al bewezen. Statistisch vermindert de kans op een misdrijf met 400%.

youtube

Wij zijn officieel verdeler van Fasttel

Fasttel ontwikkelt aanmeldsystemen die steeds geïntegreerd worden in de bestaande telefooninstallatie.