top of page
WhatsApp Image 2024-01-26 at 16.22_edited.jpg

Poorten op maat, 100% Belgisch

Wij maken al onze poorten volledig op maat,  aangepast aan jouw unieke situatie. Indien gewenst kunnen we deze poorten ook uitrusten met een geavanceerd automatisatiesysteem. Dit geldt zowel voor ondergrondse als bovengrondse installaties, en is toepasbaar op zowel draaiende als schuivende poorten.

100% maatwerk

 

Wij specialiseren in het op maat vervaardigen van poorten, afgestemd op de individuele behoeften en stijlvoorkeuren van elke klant, waarbij vakmanschap en precisie voorop staan.

Langdurige investering

 

Onze poorten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook vervaardigd met de beste materialen om duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden te garanderen, wat zorgt voor een langdurige investering.

Persoonlijke service

Wij bieden persoonlijke service en zijn toegewijd aan uitstekende klanten-ondersteuning, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie en daarbuiten, om te verzekeren dat elke klant volledig tevreden is met hun product.

Automatiserings-opties

 

Onze poorten kunnen worden uitgerust met automatiseringssystemen, beschikbaar voor zowel draaiende als schuivende modellen, en bieden gemak en veiligheid voor elke toepassing.

WhatsApp Image 2024-02-01 at 13.39.47.jpeg
Neem vrijblijvend contact op

Bezoek onze showroom in Hamont-Achel.

bottom of page