top of page
poorten-aluminium.jpg

Poorten & Automatisatie

Van Engeland Poorten staat bekend als een ervaren en professioneel/professionele Hek- en poortaannemersbedrijf in Hamont-Achel. We leveren klanten de allerbeste diensten die aansluiten bij hun specifieke projectwensen en managementeisen en dat allemaal tegen scherpe prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bekijken hoe wij kunnen helpen.

POORTEN

Wij maken al onze poorten op maat. de breedte en de hoogte zijn afhankelijk van elke situatie. Indien u wenst kunnen wij de poorten voorzien van een automatisatie systeem.

Zowel onder of bovengronds dit voor draaiende alsook voor schuivende Poorten.

De productie van Van Engeland poorten gebeurt volledig ambachtelijk.

 
We staan dan ook garant voor optimale kwaliteit en service.

 

Onze poorten zijn gegarandeerd roest en onderhoudsvrij.

Al onze poorten worden na productie verzinkt of gemetalliseerd tegen roest en daarna gepoedercoat in de gewenste RAL kleur.

Poort 16 Geel.jpg
schuifpoorten.jpg

DRAAIPOORTEN

Onze poorten zijn beschikbaar tot een maximale opening van 10m. Of twee vleugels van 4m. Ook bij de enkele draaipoorten in aluminium geldt dat de maximumopening 4m is. Dit ongeacht de uitvoering, het uitzicht of de stijl!

Stevig, veilig en betrouwbaar

Met deze kernwoorden kunnen onze aluminium poorten eenvoudig worden samengevat. Door hun constructie zijn ze extra stevig. Het concept zorgt ervoor dat ze zeer veilig zijn en betrouwbaar bovendien.

Kiest u ook voor automatisatie, dan krijgt u een poort voor het leven en kan u rekenen op extra gebruiksgemak. U kan kiezen uit een grote keuze aan types poorten. Kijk hiervoor even in onze fotogalerij.

SCHUIFPOORTEN

Een schuifpoort is niet enkel bedoeld voor bedrijven en grote parkings. Ook voor vele particuliere woningen is een schuifpoort een veilige oplossing.

De stijl van de poort kan voor zowat alle bouwstijlen worden aangepast. Van rustiek tot modern, de keuze is aan u !

Schuifpoorten Op maat

bottom of page